Siste nytt om navneprosessen

Les siste nytt om navneprosessen og se alle de spennende forslagene som kommer inn.

Informasjon om denne prosessen finner du under fanen - om skolen og videre til - nytt navn på skolen.

Formålet med prosessen er å være transparent og invitere til en bredest mulig involvering. Til nå har arbeidsgruppa involvert alt fra Språkrådet til historikere, kvinnen i gata, tidligere rektorer, kollegiet ved den sammenslåtte skolen og nå elevene. I disse tider arbeider norsklærerne med å få innspill fra alle skolens elever. Kom gjerne med innspill du også, vi har veldig lyst til å høre fra akkurat deg. Når arbeidsgruppa har landet en instilling skal denne politisk behandles i utdannings- og kompetanseutvalget i midten av oktober.