Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Eigenerklæringsskjema for søkere til toppidrett

Elever skal søker om skoleplass via VIGO.no.

Innen 1. mars skal vedleggsskjema/eigenerklæringsskjema til Vg1 studiepesialisering med toppidrett sendast direkte til den skolen som søkaren har som sitt første skolealternativ.

Søkere til musikk

fyller ut informasjon om fordypningsinstrument når de søker om skoleplass via VIGO.no

Ferdighetsprøver i musikk, dans og drama

Søkere som har Fagerlia vgs som førstevalg vil få innkalling til ferdighetsprøve i posten.

Dato for ferdighetsprøve i MUSIKK 29. april fra kl. 09:00
Dato for ferdighetsprøve i DANS, DRAMA OG MUSIKK 30. april fra kl. 09:00

For mer informasjon om ferdighetsprøven - klikk her!

Ta kontakt med avdelingsleder Endre Volden om du har spørmål.

Ledig stilling

100% fast stilling som avdelingsleder for Helse- og oppvekstfag vg1 og videregående løp Ambulansefag, Barne- og ungdomsarbeiderfag og Helsearbeiderfag på vg2. Søkere bør fortrinnsvis ha undervisningskompetanse innenfor et av fagfeltene da stillingen også innebærer noe undervisning.

Tiltredelse så snart som mulig.

Følg lenken til fullstendig utlysningstekst: https://mrfylke.no/om-oss/ledige-stillingar

Forskerlinja fortsetter som før

"Alle som velger forskerlinja på Fagerlia fra høsten av er sikret studietilbudet i alle tre skoleår, for dette er et treårig løp". Ref. Rektor Yngve Omenås

Søknadsfrist: 1. mars 2020

Forskerlinjen og Musikk, Dans, Drama består

Du som lurer på om forskerlinjen og musikk, dans, drama fortsetter som tilbud ved Fagerlia videregående skole til høsten, kan føle deg helt trygg.

Vi ønsker å presisere at begge disse programområdene er søkbare og vil fortsatt være et tilbud ved skolen fra høsten 2020.

Velkommen til å søke hos oss.

Ungdataundersøkelse

Alle elever ved Fagerlia videregående skole blir invitert til å delta i ungdataundersøkelsen.
Dette er en landsomfattende undersøkelse som gir nyttige data om ungdoms oppvekstsvilkår. Skolen har vært med på undersøkelsen tidligere, og det er ønskelig at alle deltar denne gangen også slik at det er mulig å se endringer over tid. Det blir satt av tid på skolen i uke 10 og 11 til å gjennomføre undersøkelsen. Undersøkelsen gir full anonymitet, og det er frivillig å delta.

LilleStortinget 2020

gjennomføres 10. - 12. februar. Fortløpende nyheter kommer på mediaklassen sin blogg: FAGERLIA BUDSTIKKE.

Følg lenken til årets regjering og program - LilleStortinget 2020

Vurderinger

Vurdering på prøver, underveisvurderinger og verbale vurderinger fra lærerne finnes på Hypernet når lærerne har publisert disse. Foresatte for elever under 18 år kan få tilgang til fraværsnotatene, karakterene og de andre vurderingene samme sted.

Halvårsvurdering, standpunkt- , og eksamenskarakterer i SkoleArena finnes ved å logge på SkoleArena «Classic».

Heldagsprøveplan våren 2020

Ved å følge lenken vil du alltid komme frem til siste versjon av heldagsprøveplanen: