Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Invitasjon til foresatte - møte med kontaktlærer Vg1

Se vedlagt invitasjon til møtet tirsdag 29. oktober kl. 17:00 - 21:00.

Møtet med kontaktlærer er primært for å kunne gi foresatte/foreldre en undervegsorientering om elevens daglige arbeid og kompetanse i fagene, samt oppfølging av eventuelt fravær.  Kontaktlærer vil bli å treffe på eget klasserom.

Frist for tilbakemelding på invitasjonen er 24.10. kl. 12:00.

Skolebevis på telefonen - PocketID

Bilder fra skolefotograferingen er nå lastet opp i PocketID!

Gå til App Store og last ned PocketID sin mobilapplikasjon.

Dersom du mangler bilde kan du legge inn en selfie, eller laste opp et bilde fra mobilen:

• Ta et selvportrett, eller last opp et bilde fra mobilen
  • Tilpass bildet i rammen
  • Kun du skal synes på bildet

Ta kontakt om du har spørsmål!

Hospitering uke 46

Velkommen til hospitering på Fagerlia videregående skole fra mandag 11. november - fredag 15. november.

Skolen tilbyr hospitering på følgende programområder:

• Helse og oppvekst
  • Kunst, design og arkitektur
  • Musikk, dans, drama
  • Studiespesialisering
  • Studiespesialisering Forsker
  • Studiespesialisering Internasjonal
  • Studiespesialisering Toppidrett
  • STT Tilrettelagt opplæring
  • TIP Teknikk og industriell produksjon

Spesialpedagogisk tilbud ved Fagerlia vgs:

• Fagerlia videregående skole gir spesialpedagogisk tilbud i mindre grupper. Gruppestørrelsen varierer fra år til år ut fra elevsammensetning og behov.
  • Tilbudet gjelder elever som trenger spesialpedagogisk hjelp utover det som blir gitt i ordinære klasser.
  • Gruppene bemannes ut fra behov med spesialpedagoger/spesiallærere og faglærere, aktivitører, fagarbeidere og assistenter.
  • Innholdet i undervisningen vil variere og tilpasses den enkelte elev.
  • Vi bruker elevbedrift som metode i undervisningen. Se facebooksiden vår: https://www.facebook.com/godtlaget
    • For mer informasjon om STT - ta kontakt med:
    • Avdelingsleder Anne-Marthe Nerland
    • 71 28 15 30 /Mob. 480 79 991
    • Send e-post

Elevundersøkelsen høsten 2019 - informasjon til elever og foresatte

Gjennomføring innen 15. november. Startdato og mer informasjon om undersøkelsen kommer.

• Elevundersøkelsen er obligatorisk for alle elever på vg1, vg2 og vg3 i Møre og Romsdal. Dette er politisk bestemt av Utdanningsutvalget i fylket.

Russ 2019 - vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Skolehelsetjenesten tilbyr også i år å vaksinere russ mot meningokokksykdom på de videregående skolene i Ålesund. Gjennomføringen skjer i uke 47, eksakt dato kommer.

Se vedlegg for informasjon og priser.
Påmelding via kontaktlærer etter høstferien. Bindende påmeldingsfrist er satt til fredag 18 oktober.

Årsmelding 2018 - 2019 for Fagerlia vgs

Se vedlagt årsmelding for skoleåret 2018 - 2019

Karrieredagen 2019

Tusen takk for innsatsen til våre dyktige elever og lærere som deltok under Karrieredagen 2019. Dere er alle flotte representanter for Fagerlia vgs.

Verdt å vite om studier i England

VIKTIG MELDING FRA ACROSS THE POND!

Skolevalg 2019

I dag har det vært skolevalg ved Fagerlia vgs. Valgdeltagelse: 74%.

Antall stemmer:

• Totalt: 636
  • Blanke stemmer: 28

Få svar på spørsmål om studier i utlandet!

Vi i ANSA har vært travle på begynnelsen av skoleåret. Webinar-kalenderen er fylt opp med masse tilbud for elever fra hele Norge.

Webinar (web+seminar) er en online presentasjon hvor deltakerne følger foredrag på sin egen datamaskin hjemmefra. Innloggingsinformasjon blir sendt deltakerne på forhånd. Det er mulig å stille spørsmål på det man lurer på i løpet av webinaret.

Følg lenken for mer informasjon: http://www.fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Elevtjenester/Elevtjenesten/Raadgivere/Tips-fra-raadgiverne/Faa-svar-paa-spoersmaal-om-studier-i-utlandet!