Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > Undervisningsevalueringen 2020-21

Ingrid Fiskerstrand Ingrid Fiskerstrand
Arbeidsleiar

Undervisningsevalueringen 2020-21

Ny frist: mandag 30. november. Det er politisk vedtatt at videregående skoler i Møre og Romsdal skal gjennomføre en undervisningsevaluering hvert skoleår. Målet med evalueringen er at den skal være et verktøy for kvalitetsutvikling i den videregående opplæringen i fylket. Resultatene vil brukes i utviklingsarbeid mellom lærer og undervisningsgrupper, og mellom lærer og avdelingsleder. Rambøll Management Consulting bistår fylkeskommunen i design, gjennomføring og rapportering av evalueringen.

Evalueringen gjennomføres som en elektronisk spørreundersøkelse som elevene skal gjennomføre i skoletiden. Det er frivillig for elevene å svare, men vi oppfordrer alle elever til å delta. Besvarelsene behandles konfidensielt, og ingen vil kunne identifisere enkeltbesvarelser. Det vil bare bli utarbeidet rapporter for grupper med 5 eller flere besvarelser.

Gjennomføringsperiode: 4. november - 30. november.

Se vedlagt informasjon til elever og foresatte om undervisningsevalueringen.