Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > Undervisning i eksamenstida

Tor Andreas Dyrseth Tor Andreas Dyrseth
Ass. rektor

Undervisning i eksamenstida

I forbindelse med muntlig, muntlig-praktisk og praktisk eksamen vil mange av rommene være opptatt til eksamen eller arbeid med forberedelse til eksamen. Det er viktig at ingen forstyrrer de som er opptatt med eksamen.

Muntlig eksamen

Det vil dessverre ikke være mulig å finne erstatningsrom for alle som blir berørt av dette. Lærerne vil informere sine egne elever om hvilken aktivitet som skal foregå – og hvor. Følg med på itslearning for å få ferske nyheter.

I forbindelse med trekk til eksamen har elevene rett til inntil to timer veiledning av faglærer. Elever som får utdelt tema 24 timer før eksamen, får veiledning i forbindelse med dette.
Vi forsøker å finne erstatningsrom for en del av undervisninga, men vi kommer ikke til å lykkes med å finne erstatninger for alle. 12.-14 juni går all ordinær undervisning ut pga. manglende rom og et stort antall lærere som er opptatt med eksamen for egne elever, veiledning eller oppdrag som sensor ved andre skoler.
Liste som viser organiserte rombytter vil bli lagt ut på itslearning <Informasjon til elever> hver dag i eksamensperioden. Vg1 vil bli prioritert ved tildeling av rom.
Aulaen, biblioteket og biblioteklab’en er tilgjengelig for alternativ aktivitet hele tida.

Eksamen ill