Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > Tredjeplass i forskningskonkurranse

Tredjeplass i forskningskonkurranse

Gratulerer til elevene Guro Solli Grønningsæter 3ST1, Sigve Nydal 2ST5 og Stian Sørland 2ST4 som vant tredjeplass i forskningskonkurransen Holbergprisen i skolen. Elevene deltok i faget sosiologi og sosialantropologi
Her kan dere se utdelingen av Kunnskapsministeren her fra 8. min: https://youtu.be/4ZCi5v_Fs98?t=480

Guro Solli Grønningsæter
Sigve Nydal
Stian Sørland

Holbergprisen i skolen er en nasjonal forskningskonkurranse for elever på videregåendetrinnet innenfor samfunnsfag, humaniora, juss og teologi. Hvert år deltar 20 skoler og over rundt 700 elever fra hele landet i konkurransen, og dette er tredje gangen Fagerlia har med elever i denne konkurransen.

Sigve Nydal, Guro Solli Grønningsæter og Stian Sørland deltok med prosjektet «Trivsel og læringsmiljø i små og store skoleklasser». Rapporten deres kommer til å bli tilgjengelige i Forskerhjørnet på Biblioteklaben for dem som er interessert i å lese. Der finner du også mer informasjon både om denne konkurransen, og generelt om forskning i samfunnsvitenskap og humaniora.