Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > Tiltak for å redusere smitterisikoen

Studierektor ST

Luftesoner pr. bygg
PDF-dokument - 546,28 kB

Tiltak for å redusere smitterisikoen

Vi ønsker å forsikre alle om at vi har god kontroll og oppfølging om smitte oppstår ved skolen.

Covid 19-timeplanen gir oss både oversikt og forutsigbarhet og forenkler både sporing og definering over hvem som er nærkontakter. Så langt har ingen elever eller ansatte blitt smittet på skolen. Siden elevene har maks to fag per dag og dermed også bytter klasserom og lærer stort sett bare én gang per dag, så møtes elevene minimalt på tvers av klassene. Videre har vi gjennom definerte luftesoner (se vedlagt dokument) og faste tidspunkt for handling i kantinen, også redusert smitterisikoen. Dette er tiltak som er iverksatt for at dere skal kjenne dere trygge på skolen og klare å ha fokus på læring og  læringssituasjonen når dere er her.

Det er viktig at alle elever og ansatte overholder tiltakene vi hatt siden mars 2020:

• Du vasker og spriter hendene ofte
  • Du er sammen med din klasse, og går ikke på besøk til andre klasser
  • Du oppholder deg på det bygget du har undervisning og går ikke unødig mellom bygga
  • Du bruker luftesonene slik du er blitt forklart
  • Du handler i kantinen på tidspunktet som er oppgitt for din klasse
  • Vi respekterer og holder nødvendig avstand i fellesarealer

På Fagerlia tar vi vare på hverandre og viser ekte omsorg. FagerLOVE!

Rødt hjerte