Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > Samarbeidskompetanse som tema

Halvard Wold
71 28 16 41 / Mob. 473 67 885

Samarbeidskompetanse som tema

Samarbeidskompetanse var tema da førsteamanuensis Frøydis Vasset fra NTNU besøkte Helsefag og Ambulanseklassen ved Fagerlia vgs den 15.10.18

Samarbeidskompetanse og tverrprofesjonelt samarbeid er Frøydis sitt forskerfelt. Det er derfor ekstra stas når elevene våre ved Velferdsutdanningen får være en del av dette arbeidet. Både forskning og erfaring viser at et godt samarbeid på tvers av profesjoner, er til pasientene sitt beste. Evne til å samarbeide med andre mennesker er en del av den sosiale kompetansen et menneske har - og er et sentralt tema hos elevene ved Helsefag og Ambulanse Vg2 ved Fagerlia vgs.

Anja Vasset, som til daglig arbeider ved ambulansetjenesten i Stranda kommune var også tilstede for å dele sine erfaringer og perspektiv om samarbeid mellom ulike profesjoner fra sitt yrke.

Takk på vegne av faglærerne

Marit Haugan Gjøsund, Karianne Hildremyr og Hallvard Wold.