Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > Nå begynner bygginga av nybygget

Tor Andreas Dyrseth Tor Andreas Dyrseth
Ass. rektor
Mob. +4791197143

Nå begynner bygginga av nybygget

Av denne grunn vil dessverre parkeringsplassen sør for blokk B bli tatt ut av bruk fra mandag 19. november.

«Kiss’n ride -sonen», rundkjøringa, sør for blokk B vil også bli avstengt, og alle som kjører elever til skolen vil derfor bli oppfordret til å bruke bussrotunden i Gangstøvikvegen når de skal slippe av passasjerer. Kontaktlærerne må informere elevene om dette.

Det vil også være et risikoutsatt krysningspunkt for fotgjengere vest for blokk B pga. anleggstrafikk. Entreprenøren vil forsøke å unngå tung trafikkbelastning ved skolestart og skoleslutt, men alle må være oppmerksomme på farene med fotgjengere og anleggstrafikk på samme sted.

Byggeplassen vil bli inngjerdet, og det vil bli montert en brakkerigg ved Borgundvegen. Vær forberedt på at graving, boring og byggearbeid kan medføre en del støy. Vi ber om forståelse for dette.

Ansatte og elever som har anledning til å benytte seg av offentlig transport, sykle eller gå, oppfordres til dette. Da blir det mer plass til ansatte og elever som ikke har andre reelle alternativ til transport enn å kjøre egen bil. Det blir ikke anledning til å parkere på skoleplassen av hensyn til trafikksikkerheten for gående og tilkomst i forbindelse med vareleveranser.

(Klikk på bildet for stor størrelse)

Byggebilde pr. 14.11.2018