Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > Limfellene må få stå i fred

Kontaktpersonar

Tor Andreas Dyrseth Tor Andreas Dyrseth
Kvalitetsleder
71 28 15 03 /
Mob. +4791197143
Send e-post

Limfellene må få stå i fred

Bygg- og eiendomsavdelinga i Møre og Romsdal fylkeskommune har ansvar for bekjempelse av skadedyr i fylkeskommunens bygninger.
Insektene som det har vært snakk om hos oss gjør ikke mye skade, men de kan være sjenerende å ha i nærheten. Vi har ikke fått noen endelig bekreftelse på hva slags kre som finnes i skolens bygninger og Fagerlihallen, men det er foreløpig størst mistanke om at det er sølvkre.
Fylkeskommunen har inngått en deteksjonsavtale med firmaet Anticimex som er spesialister på skadedyrbekjempelse. I forbindelse med dette, er det utplassert limfeller i de to nederste etasjene i hvert bygg. Det er viktig at disse limfellene får stå i fred. Limfellene vil bli kontrollert fire ganger i året, og det vil bli satt ut nye feller slik at vi kan følge med på utviklinga av bestanden.
Ålesund kommunale eiendomsselskap KF som har ansvar for Fagerlihallen har også kontaktet et skadedyrfirma som skal kartlegge omfanget, gi råd i saken, og ev. gjennomføre tiltak for å få fjernet disse insektene.