Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > Internasjonalisering vg2 Helsearbeiderfag i Danmark

Marit Haugan Gjøsund
Adjunkt med tilleggsutdanning
71 28 16 32 / Mob. 907 73 927
Ebba-Kristin Hjellbakk
71 28 16 33 / Mob. 41 80 87 99
Merete  Årvik Merete Årvik
Fagleder
Mob. +4790194340

Internasjonalisering vg2 Helsearbeiderfag i Danmark

4 elever har gjennomført arbeidspraksis i Danmark i 3 uker. To elever har vært i Falkenberg Plejecenter i Helsingør og to elever har vært i Svovelhatten plejecenter i Odense.

De har også besøkt Knuds hus i Odense, et velferdsteknologisk læringshus for personell som arbeider i helse og omsorgstjenester i Odense kommune.

I tillegg har de besøkt Det hjelpsomme hjem i Odense. Dersom du arbeider innenfor helse- og omsorgstjenester er dette også et godt læringssted, siden kvalifiserte fagpersoner arbeider til daglig her. Alle hjelpemidler- muligheter og teknologi som finnes her kan prøves ut. Hjemmet er innredet som ett hjem, slik at du kan forestille seg hvordan ting kan brukes og fungerer i ditt hjem. Hjelpemidler og teknologi blir individuelt tilpasset brukere sine behov i alle aldre.