Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > Bokskap kan bestilles fra 19. august kl. 13:00

Tor Andreas Dyrseth Tor Andreas Dyrseth
Kvalitetsleder

Bokskap kan bestilles fra 19. august kl. 13:00

Prisen for å leie bokskap er kr 100,- pr skoleår, uavhengig av størrelsen på skapet.

En elev kan ikke leie flere skap.

Følg lenken til bestilling:

På grunn av at bestillingssystemet er basert på et system som vanligvis selger billetter til arrangement og forestillinger er skapene nå merket som setene i en kinosal (f. eks: Rad 1 er øverst, rad 3 er nederst når det er tre skap i høyden).

Bokskap skoleåret 2017-18

(klikk på bildet for stor størrelse)

Fest hengelås på skapet du har bestilt. Hengelås kan kjøpes i kantina.

Vær oppmerksom på at noen skap er forbeholdt visse elevgrupper.

Skolen er ikke ansvarlig ved innbrudd/tyveri fra skapene. Skapene må tømmes ved skoleårets slutt og hengelåsene må fjernes.

• Store og mellomstore skap i blokk B og D er forbeholdt musikklinjeelevene pga behov for å lagre instrumentkasser.
  • Mellomstore skap i blokk C er forbeholdt dans-/drama-elevene pga behov for å lagre treningstøy.
  • Mellomstore skap i den vestre trappeoppgangen øverst i blokk A er forbeholdt elever i toppidrettsklassene pga behov for å lagre treningstøy.

Tor Andreas Dyrseth

ass. rektor