Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > Bokinnlevering

Malin Finsæther Skarbø Malin Finsæther Skarbø
Bibliotekleder

Bokinnlevering

Alle elever skal levere inn lærebøker på lesesalen (A-516) før skoleslutt. Innleveringen er lagt til når dere skal være på skolen, og det er derfor viktig at planen for bokinnlevering følges. Til info ligger bøkene deres åpent digitalt (unibok.no, brettboka.no og smartbok.no) slik at dere fremdeles har tilgang til lærestoffet ved behov.

Nytt av i år er at vi må ta forholdsregler iht smittevern ved innlevering. På grunn av dette er det avsatt en spesifikk tid til hver enkelt klasse iht elevantall.

Dersom klassen er større enn 20 elever, skal klassen deles i to grupper og komme gruppevis.

Bøker

Viktig informasjon som dere må lese før innlevering:

• Dersom du er syk skal innlevering utsettes (Eleven må ikke utsette andre for smitte ved å gi bøker til andre elever). De som er i risikogrupper kan sende med andre.
  • Mobilen skal ikke være med på innleveringen.
  • Du må sprite hender med antibac når du kommer og forlater lesesalen (egen stasjon for dette vil være plassert der).
  • Hold minst 1 meter avstand til andre. Ingen fysisk nærkontakt med hverandre.
  • Du skal selv scanne bøkene ved innleveringsstasjon (på forhånd ønskes det at elevene legger bøkene i en bunke med baksiden opp – det går da fortere å scanne).
  • Malin og Janne sjekker om du har levert alt.
  • Deretter legger du bøkene på plass på lesesalen etter målform.
  • Du må prøve unngå unødvendig kontakt på bøker og andre flater.
  • Du trenger ikke lånekort for å levere inn.

Dersom dere har glemt bøker ved innlevering vil dere ha mulighet for å levere på avslutningsdagen som dere er tildelt på skolen. Tid for dette står spesifisert i planen.

NB:  Til informasjon er du erstatningsansvarlig for alt materiale som er registret i ditt navn.

På forhånd tusen hjertelig takk for hjelpen.

Innlevering av læremidel juni 2020. Revidert 05.06.20