Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > Bidrag til forskerkonkurransen - "Holbergprisen"

Kirsti Anita Røsand
Lektor
71 28 15 76 / Mob. 922 21 233

Bidrag til forskerkonkurransen - "Holbergprisen"

Fagerlia sendt denne uken tre bidrag til "Holbergprisen i skolen", som er en forskerkonkurranse innenfor samfunnsfag og humaniora. Den ene klassen vår i sosiologi og sosialantropologi har jobbet med metodeprosjekter hele våren, og disse tre forskningsprosjektene ble kåret til de tre beste, og sendes videre til den nasjonale konkurransen.

Titlene på de tre bidragene som sendes videre til den nasjonale kåringen er:

• "Forskjeller på elever i videregående skole" (Av Lene Nordstrand, Kornelia Høydalsvik Osen og June Nesvik Brusdal)
  • "Elevaktive læringsformer" (Av Sofie Avseth, Håvard Vartdal og Sara Pettersen)
  • "Yrkesfaglig studieretning - sistevalget?" (Av Martine Skog Skulstad)

Det er aller første gang Fagerlia vgs er med i denne konkurransen, og vi er veldig spente på avgjørelsen som kommer i mai.

Bilder viser forskerelvene som deltar: Fra venstre: Sofie Avseth, Martine Skog Skulstad, Håvard Vartdal, Lene Nordstrand og Kornelia Høydalsvik Osen. Med på prosjektene er også June Brusdal Nesvik og Sara Pettersen.