Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > Bestilling av bokskap

Kvalitetsleder
Mob. +4791197143

Bestilling av bokskap

Bokskap kan bestilles fra 17. august kl. 13:00. Prisen for å leie bokskap er kr 100,- pr skoleår, uavhengig av størrelsen på skapet. En elev kan ikke leie flere skap.

På grunn av at bestillingssystemet er basert på et system som vanligvis selger billetter til arrangement og forestillinger er skapene nå merket som setene i en kinosal (f. eks: Rad 1 er øverst, rad 3 er nederst når det er tre skap i høyden).

Vær oppmerksom på at noen skap er forbeholdt visse elevgrupper.

• Store og mellomstore skap i blokk B og D er forbeholdt musikklinjeelevene pga. behov for å lagre instrumentkasser.
  • Mellomstore skap i blokk C er forbeholdt dans-/drama-elevene pga. behov for å lagre treningstøy.
  • Mellomstore skap i den vestre trappeoppgangen øverst i blokk A er forbeholdt elever i toppidrettsklassene pga. behov for å lagre treningstøy.
  • Garderobeskap i blokk F er forbeholdt TIP/Maritim-elevene som bruker verkstedene.

Fest hengelås på skapet du har bestilt. Hengelås kan kjøpes i kantina.

Skolen er ikke ansvarlig ved innbrudd/tyveri fra skapene. Skapene må tømmes ved skoleårets slutt og hengelåsene må fjernes.