Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > Besøk av franske utvekslingselever

Lektor m/tilleggsutd
71 28 15 59 / Mob. 924 52 579

Besøk av franske utvekslingselever

Fagerlia videregående ønsker velkommen til Louane Brouard, Matéo Le Gall, Emma Provost, Kassandra Pivard, Elisa Cléach, Louise Ray, Camilla Labelle, Lysandre Gouin, Jordan Coutelle, Amaury Ched Homme, Audrey Leconte som går på Lycée Perseigne i Mamers, Pays de la Loire, Frankrike.

De skal være i Ålesund og gå på Fagerlia videregående skole fra 12. april til 22. mai.

Lykke til!

Le lycée Fagerlia souhaite la bienvenue à Louane Brouard, Matéo Le Gall, Emma Provost, Kassandra Pivard, Elisa Cléach, Louise Ray, Camilla Labelle, Lysandre Gouin, Jordan Coutelle, Amaury Ched Homme, Audrey Leconte qui sont lycéens au lycée Perseigne à Mamers, Pays de la Loire en France. Ils séjourent ici de 12 avril à 22 mai. Bonne chance à tous !