Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > 1ST2 besøker Brüssel

Lektor m/tilleggsutd
71 28 15 62 / Mob. 922 93 085

1ST2 besøker Brüssel

I uke 43 var 1ST2 på ekskursjon til Brüssel. Klassen melder om et flott opphold med mange kjekke opplevelser.

Elevene besøkte også Vest-Norges Brüsselkontor. I Brüsselnytt nr. 6 - 2018 ble besøket omtalt: Kompetanseheving i fokus i oktober

"Internasjonal klasse fra Fagerlia videregående skole var kontorets tredje besøksgruppe på en uke. De hentet faglig påfyll hos Vest-Norges Brusselkontor 23. oktober, før de fortsatte den ukelange studieturen sin i Brussel. Direktør Merete Mikkelsen tok imot skoleklassen, som deretter fikk lære mer om Vest-Norges Brusselkontor sitt arbeid i Brussel av europarådgiver Jorunn Skodje. VNBs praktikanter Live Maria Grønvold og Bjarte Lægreid Røssland fortalte om de oppgavene de har på kontoret og hva som kan være aktuell bakgrunn dersom man vil komme til Brussel for å arbeide. Elevene fikk også innsikt i hva som sto på EUs dagsorden og en innføring i hvordan EU-systemet fungerer, av Norges delegasjon til EU"

1ST2 i Brussel - 6
1ST2 i Brussel - 2