Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > 10 ting du bør vite om innlevering!

10 ting du bør vite om innlevering!

Mandag 11. juni starter innleveringen av læremidler på biblioteket, her er det du trenger å vite om innlevering:

1. Du trenger ikke lånekortet ditt for å levere inn bøker og kalkulator.
  2. Møt opp på oppsatt tidspunkt for din klasse, se oversikten under.
  3. Innleveringen foregår på lesesalen ved biblioteket. Det vil vere eksamensforberedelser i denne korridoren, så pass på lydnivået når du venter på din tur til å levere inn.
  4. Mens du venter, sørg for å fjerne alle løse ark, huskelapper og merkelapper du har lagt inni bøkene. Fjern også evt. bokplast om du har brukt det på bøkene.
  5. Hanne og Janne scanner inn bøker og kalkulatorer og sjekker at du har levert alt.
  6. Om du vil låne bøker over sommerferien må dette legges inn i systemet og skrives opp på en liste over sommerlån.
  7. Når bøkene er registrert som leverte, skal du selv legge de på plass inne på lesesalen.
  8. Pass på at du legger bøkene i riktig bunke etter utgave og målform.
  9. Når bøkene er lagt på plass er jobben gjort, og du er ett steg nærmere sommerferie!
  10. Elever som ikke har levert inn alle sine bøker vil bli fakturert for disse til høsten.

Vel møtt!