Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Norgesmester

Gratulerer til vår Kristina Nøstdahl Haugsbø fra 4ST1 som gikk til topps og ble individuell norgesmester for senior i sportsdrill.

 

Les meir

Fra landslaget til Fortuna

Cecilie Fiskerstrand (17) blir Fortuna Ålesund-keeper den kommende sesongen. Det bekrefter klubben i dag.

Se artikkel fra Sunnmørsposten 29.01.14:

http://www.smp.no/100Sport/fotball/kvinner/article415324.snd 

Les meir

Spennende!

Sigrid Solbakk Raabe fra Ålesund får en gyllen mulighet til å vise seg fram kommende lørdag. Da skal hun nemlig opptre under "Gullfisken" på TV2 med den egenkomponerte sangen "Two Fish".

Se artikkel fra Sunnmørsmposten 29.01.14:

http://www.smp.no/nyheter/article9034393.ece

Les meir

Danseelevar frå 2MD1

Sist veke hadde vi fire danseelevar frå 2MD1 som bidro med danseinnslag på Verdsarvfjordkonferansa som vart holdt på Union Hotell i Geiranger. Det var stiftinga Geirangerfjorden Verdsarv som arrangerte denne konferansa. Dansarane fekk flotte tilbakemeldingar frå arrangørane:)

Les meir

Elevundersøkelsen høsten 2013, resultat

Resultatene fra elevundersøkelsen er lagt ut på Fronter under «Informasjon til elever». Denne visninga inneholder resultatene fra Fagerlia vgs og det samlede resultatet for de videregående skolene i Møre og Romsdal fylkeskommune for våren 2013 og høsten 2013 med prosentvisning. Kontaktlærerne har fått tilsendt årsresultatene for hver klasse og skal gå gjennom disse i samarbeid med elevene.

Les meir

Publikasjon i dramapedagogisk tidsskrift

Vedlagt følger lenke til en artikkel som Eldrid Schrøder Kvalvik og Endre Volden har fått publisert:

DRAMA nordisk dramapedagogisktidsskrift 04/2013

Kunsten å holde seg unna

Elevene i tredjeklasse drama har laget teater for ungdom. Helt selv. Vi lærerne plasserte oss på sidelinjen i de seks ukene prosessen varte. Det førte til mange ahaopplevelser og mye læring – både for elevene

http://www.dramaiskolen.no/dramaiskolen/media/Drama_04_2013.pdf

Les meir

Steinar Raknes

er en av Norges fremste jazzbassist og låtskriver. Onsdag 8. og torsdag 9. januar fikk skolen besøk av han gjennom den Kulturelle Skolesekken. Alle elevene ved skolen fikk overvære flotte konserter i skolens aula.

Les meir

Cecilie Fiskerstrand

Cecilie er elev i idrettsklassen 2 st 1 og hun er tatt ut i Norges A-landslagstropp i fotball som skal til La Manga i februar. Dette er virkelig en milepæl for Cecilie, som er ett av de største idrettstalentene vi har hatt på Fagerlia. I tillegg til fotballen, spiller hun også håndball på høyt nivå. Hun er meget sentral på Ålesund HKs lag i 2. divisjon.
Vi ønsker Cecilie lykke til i hennes videre idrettskarriere.

Les meir

Konsert med ATV

Tirsdag 17. desember inviterte gruppa ATV (Anders, Thomas og Vegard) til konsert i Brakka ved Fagerlia vgs. Foreldre, lærere og 3MU var spesielt inviterte. Gruppa fremførte julesanger og sanger av VAMP

 

Les meir

17.12.13 Fotballkamp og julegrøt

Russen har også i år, tradisjonen tro, utfordret lærerne til fotballkamp i Fagerlihallen. Lærerne samlet et sterkt lag, men ble likevel for svak. Kampen endte 4-3 til russen etter straffekonkurranse. Etter kampen var det julegrøt for russen i kantina.

Les meir