Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Klassekonsert 2MU

Husk klassekonserten til 2MU i skolens aula torsdag 23. oktober kl. 18:30 (dørene åpnes kl. 18:00).

Les meir

Gründercamp på Rådhuset

Tirsdag 21.10 blir det arrangert Gründercamp på Rådhuset. Dette er et samarbeid mellom Ålesund kommune, Ålesund VGS og Fagerlia VGS.

Les meir

FagerLive lørdag 8. november 2014

Markedsføringselevene har opprettet en instagramkonto i forbindelse med FagerLive. Følg dem med hashtag #FagerLive  og legg ut bilder av forberedelser frem mot forestillingen på Parken Kulturhus den 8. november.

Les meir

Europamester i helsefagarbeid

Stine Harsem Kipperberg - elev ved Fagerlia vgs, ble søndag 5. oktober Europamester i helsefagarbeid.
Kipperberg vant først fylkesmesterskapet og kvalifiserte seg til NM. Når hun vant NM kvalifiserte hun seg til VM og EM og nå står hun med tittelen Europamester.
http://www.smp.no/nyheter/article10201887.ece#.VDLCxXOpFzg.mailto

Les meir

Sølv i Drill-EM i Kroatia

Gratulerer til de to elevene i 1ST1 som vant sølv i Drill-EM i Kroatia like før høstferien med Spjelkavik Drill. De deltok med to forskjellige program: Exhibition Corps Juvenile (her tok de sølv) og Parade Corps Junior (4 plass av 10 lag i denne klassen). De var også bare ett lite poeng unna gullet i Exhibition som de tok i fjor. Da har Spjelkavik Drill tatt bronse på EM 2012 i Frankrike, gull i 2013 på hjemmebane, og sølv i år i Kroatia.

Les meir

Politikklassen

har invitert med seg politikklassen fra Spjelkavika vgs til FN-rollespill om konflikten i Syria i selveste bystyresalen. Veldig lærerikt og veldig kjekt! Vi takker FN-sambandet som kom fra Bergen for å bistå oss i dag (26.09.14)

Les meir

Elevene i forskerklassen

som tar samfunnsøkonomi besøkte fredag den 19. september Sparebanken Møre. På bildet ser dere elevene i samtale med sjefsøkonom Inge Furre, som holdt et spennende foredrag om pengepolitikk.

Les meir

Elevene i vg2 formgivingsfag, design2

var på studiebesøk ved Norsk Møbelfaglig Senter i Sykkylven. De studerte møbelhistorie og designet nye modeller inspirert av verdenskjente møbeldesignere fra Le Corbusier og Peter Opsvik til Lars Tonøe. Kjempefint museum og veldig lærerikt. Kirsti og Sylvi - 19.09.2014

Les meir

AMBULANSEELEVANE på HO

deltok som markørar på ei storøving ( RITS -RedningsInnsats Til Sjøs ) i Hjørundfjorden den 18.09.14 der Ålesund Brannvesen si RITS-gruppe øvde på evakuering etter branntilløp i hurtigruta Midnattsol. Lærerikt og miljøskapande for alle.

Les meir

Utvekslingselever

Alice de Carlo og Sara Trevisan fra Italia er på utvekslingsopphold på Fagerlia vgs.

Les meir