Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Ambulanselærlinger

Spennande dag for dei nye ambulanseelevane som i dag fekk besøk av lærlingar i Helseforetaket. Dei fortalde om korleis det er å jobbe som ambulanselærling. "Yrkesorientering av beste kvalitet"

På bilde ser ein:

Hanne Longva, Anna Teigen og Elisabeth Krogsæther

Matematikkfordypning (1T) for deg som går på ungdomsskolen

Skoleåret 2019-2020 tilbyr Fagerlia vgs som vanlig matematikkfordypning (1T) for deg som er elev i 10. klasse i Ålesund og omegn.

Velkommen på informasjonsmøte tirsdag 27. august. kl 18:00 i skolens aula på Fagerlia vgs.

Første matematikktime er torsdag 29. august. kl 8:15 på klasserom A527, deretter hver tirsdag ettermiddag og torsdag morgen.

Ta kontakt med Ivar Karsten Lerstad for påmelding og eventuelle spørsmål!

Skolestartdokumenter

Informasjon om første skoleuke finner du i skolestartdokumentene: http://www.fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Informasjon/Ny-elev

Presentasjon fra kickoff tirsdag 20. august

På denne siden finner du presentasjonen fra kickoff sammen med andre tips fra rådgiverne : http://www.fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Elevtjenester/Elevtjenesten/Raadgivere/Tips-fra-raadgiverne

Frokost i kantina?

For kr 30,- pr. dag kan du spise frokost i kantina og samtidig lage din egen matpakke.

Frokosttider: 07:45 - 08:30

Bokutlevering

Utlevering av lærebøker (både fellesfag- og programfagbøker) foregår på bibliotekets lesesal.
Alle elever må ha med seg lånekort og skal møte sammen med kontaktlærer eller faglærer i aktuell time. Pass på å være presis ettersom det er et stramt tidsskjema. Lånekort som er utstedt ved en annen skole kan brukes. Dersom elevene ikke har lånekort får de likevel utlevert bøker.

Tilkallingsvikar på renhold

Kan du (- eller noen du kjenner) tenke deg å være tilkallingsvikar på renhold?

Det hender at vi trenger en vikar på kort varsel, og da hadde det vært fint å ha to eller tre personer å ringe til. Vi ønsker personer med erfaring fra renholdsyrket.

Send epost eller ring meg så kan vi ta en prat.

Velkommen som ny elev ved Fagerlia vgs

På skolens hjemmeside, finner du en fane som heter ELEVPORTAL. Denne henviser til viktig informasjon for deg som elev ved videregående skole i Møre og Romsdal.

Nye elever til Vg2/3/4 må fylle ut svarskjema som de finner ved å følge denne lenken: http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Informasjon/Ny-elev.

Skjemaet må sendes/leveres til skolen så raskt som mulig.

Informasjon som gjelder alle nye elever ved Fagerlia vgs finner du under dokumenter: informasjon - ny elev. (publiseres i uke 31)

Skolen har egen venteliste: Klikk på lenken for å komme til skolens lokale venteliste

Oppmøtetider første skoledag etter sommerferien:

• kl. 08:30 - Vg3, Vg4 og påbyggingskurs
  • kl. 10:00 - Vg2
  • kl. 12:00 - Vg1 og tilrettelagt opplæring

Viktig informasjon i forbindelse med inntak til videregående opplæring skoleåret 2019/2020

I år blir det ikke sendt ut svarkort og purrekort etter 1. inntaket slik som tidligere. Dette betyr at søkerne vil få melding på sms og e-post ca. 5. juli når inntaket er klart med melding om å logge på vigo.no for å registrere svar innen fristen.

• Svarfrist for 1. inntaket er 12. juli.

De søkerne som ikke svarer på tilbud om skoleplass og-/eller ventelisteplass innen fristen 12. juli vil miste tilbud om plass og-/eller ventelisteplass.

Svarskjema for skoleåret 2019 - 2020

Alle nye elever må fylle ut svarskjema ETTER at de har takket ja til tilbud om skoleplass. I svarskjemaet skal eleven oppgi informasjon som er viktig for at skolen skal kunne gi elevene et korrekt fagtilbud. Det er egne svarskjemaer for hvert programområde. Skjemaet kan sendes inn som brev, eller som e-post.

Svarskjemaet kan hentes fra skolens hjemmeside under: INFORMASJON > Ny elev.

• Svarfrist er 8. august 2019.
  • Svarskjemaet har kun til hensikt å gi informasjon som er nyttig for skolens planlegging.
  • Det er svært viktig at eleven tar i mot tilbudet om skoleplass i tillegg til å sende inn svarskjemaet.