Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

2ST2 på utveksling til Magdeburg

Vi har fått en billedhilsen fra skoleturen til Magdeburg for Internasjonal klasse 2ST2.

Skoleluer:

På Magdeburg kulturhistoriske museum kan man blant annet se de gamle skoleluene til de forskjellige skolene i byen. De gule øverst er fra Bismarkskolen og den oransje nede er fra Victoriaskolen. Disse tidligere gutte- og jenteskolene utgjør nå sammen Hegelgymnasium.

Elevundersøkelsen H2017 - 78% har svart pr. 11.12.17

Åtte klasser har nå 100% gjennomføring - FLOTT INNSATS! Frist for gjennomføring: 19. desember!

Skolen har som mål å oppnå minst 90% gjennomføring på Elevundersøkelsen i år. Denne undersøkelsen gir viktige tilbakemeldinger på læringsarbeidet og skolemiljøet og det er viktig for oss å ha valide resultater når vi vurderer dem. Tilbakemeldingene i Elevundersøkelsen blir brukt i ulike skolestatistikker, i skolens styrende organer, i årsmeldinga og selvsagt i klasserommene der lærerne går gjennom resultatene sammen med elevene.

Nå er det tid for å gjennomføre Elevundersøkelsen. En lenke med innlogging til elevundersøkelsen er nå sendt på e-post til alle elever med post@conexus.no som avsender.

Undersøkelsen skal gjennomføres innen tirsdag 19. desember.

Skissa av «nye» Fagerlia er nå klar

Skolebygg på Fagerlia blir billigere enn forventa(pluss) http://dlvr.it/Q4xJBG.

Kilde: Sunnmørsposten 8.12.17

Samfunnsøkonomigjengen i 1ST3 har fagdag hos Sparebanken Møre

"Til nå har vi fått gode foredrag om pengepolitikk, innovasjon og digitalisering. Nå spiser vi lunsj og etterpå ser vi frem til å få hospitere i ulike fagområder i banken"  Hilsen 1ST3

Den kjekkeste julefesten

Elever fra Vg1 Helse og oppvekst arrangerer julefest for eldre på Klipra. Sunnmørsposten fredag 08.12.17

(Klikk på bildet for stor størrelse)

Prosjekt: Livsglede for eldre.

Blokkskjema for val av programfag skuleåret 2017-2018

Blokkskjema skoleåret 2017-2018 er publisert. Versjon 07.12.17 finner du her:

Ha en fortsatt fin dag!

Henrik til kjemidager i Stockholm

Vi vil gratulere Henrik Tidemann Kaarbø fra klasse 3ST3 som er blitt trukket ut blant de 50 beste deltagerne i 1. runde av kjemiolympiaden til å delta på Berzeliusdagarna i Sverige i slutten av januar. Han skal delta på et 2 dagers arrangement med foredrag og andre aktiviteter. Henrik er 1 av 4 elever, i Norge, som er trukket ut til å delta på disse dagene.

Julemarked for Godt Laget

Elevbedriften Godt Laget har julemarked i skolens aula onsdag 6. desember kl. 16:00. Mange flotte julegavetips!

Klikk på bildene for stor størrelse!

Følg bedriften på facebook: Godt Laget avd. Fagerlia vgs

Nytt fra ANSA: Webinar, temakvelder, søknadsfrister i utlandet m.m..

Har du fått med deg at vi nå streamer alle ANSAs temakvelder via internett? Det vil dermed være mulig for alle i vårt langstrakte land å følge med på våre sendinger fra sofakroken hjemme. Sendingene blir også lagret og lagt ut på våre nettsider slik at alle kan ta en titt når de måtte ønske.

Pepperkaker og saft

Ta turen til kantina tirsdag 5. desember for litt julekos med pepperkaker og saft i matfriminuttet og 5. timen. Velkommen!