Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

En Folkefiende - skolens aula

Onsdag 13. og torsdag 14. februar besøker Teateret Vårt Fagerlia vgs med Henrik Ibsens skuespill En folkefiende. Se vedlagt plan over klasser som skal se stykket.

Sted: Skolens aula

Her finner dere presentasjonen av stykket på Teatret vårts hjemmeside:

Presentasjon fra faginfomøtet 31.01.18

Vedlagt følger presentasjon fra orienteringsmøtet for foresatte, torsdag 31. januar 2019

Presentasjoner fra tidligere møter finner dere ved å følge lenken: http://www.fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Informasjon/Foresatte

Motivasjonsdag 7. februar 3.-6. time

NTNU Ålesund inviterer elever til motivasjonsdag torsdag 7. februar i 3.-6. time.

Hovedtemaet vil være kjønnsroller og utdanning. Elevene vil  bl.a. få møte studenter som har foretatt såkalt utradisjonelle studievalg

Gjelder: 1KD1, 1MD/MR/MU, 1ST1,2,3,4,5.

• JENTENE møter kl. 09:50 til registrering ved inngangspartiet/skranken hos NMK.
  • GUTTENE møter kl. 09:50 til registrering ved NTNU hovedbygget. Auditorium Nørvasundet.

Se vedlagt program.

Åpen kveld 12. februar kl. 18:00 - 20:00

Informasjon til foresatte og 10.klassinger som ennå ikke har bestemt seg for videregående skole og programområde.

Skitur for klasse 4ST1

Fredag 01.02 hadde toppidrettselever fra 4ST1 skitur i flotte omgivelser på Emblemsfjellet. Etter ei god oppvarming opp Østrem, innføring i diagonalgang, staking og dobbeltak med fraspark, var det godt å få sette seg ned å grille pølse på bålet. Takk til Emblem IL som kjører opp og lager til så flotte skiløyper.

Skitur for klasse 4ST1

Helsefag Vg2 med tema MS

Torsdag 30.01.19 fikk helsefagelevene i Vg2 utfyllende kunnskap om MS-sykdom av foredragsholder Eva Koppang, som kunne dele egen erfaring med sykdommen MS.

Stolene opp på pultene fredag ettermiddag

Det hadde vært fint om alle elevene på bygg A og B  snur stolene opp på pultene ved skoleslutt hver fredag. Pga arbeidet med tomta drar vi inn mye sand og salt, og renholderne har en stor jobb med å holde rent på fellesrom og i klasseromma. Vi hjelper renholderne i arbeidet om gulva er fri for stoler når romma skal vaskes.

Tusen takk for hjelpa :-)

Foreldremøte 31. januar kl. 17:30

• Gjelder elever og foresatte i klassene: 1ST2, 1ST3, 1ST4, 1ST5, 1KD1 og 2ST1. Felles orienteringsmøte og møte med programfaglærere.
  • Gjelder HO Vg1. Orienteringsmøte om Vg2.

Følg lenke til invitasjoner: http://www.fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Informasjon/Foresatte

Politisk debatt tirsdag 29. januar

Nettlege Therese Utgård, politi Øyvind Vebenstad og psykososial rådgiver Renate W. Dimmen møtes til samtale i aulaen på Fagerlia vgs tirsdag 29. januar kl. 11:45 - 13:00. For alle deltakere i LilleStortinget2019.

Influencere: fritt fram eller på tide å regulere?

Utdanningsmesse i Fagerlihallen 28. og 29. januar

Se vedlagt besøksplan for Utdanningsmessa.

Ut over disse tidene må elevene gjerne besøke messa begge dager i fritimer, kontakttimer og kroppsøvingstimer dersom annet ikke er avtalt med lærer.
Messa er åpen mandag kl. 10 - 14 og tirsdag kl. 09 - 13.

All nødvendig informasjon om messa - forberedelsesopplegg, utstillerliste, hallkart, foredragsprogram/-presentasjoner m.m. – finner dere på messearrangørens hjemmeside: http://www.tautdanning.no/besokende/alesund/  og også under dokumenter på høyre side.

Billettsystemet
For å unngå trengsel og kø i inngangen bør elevene laste ned sine gratisbilletter før messa:

1. Gå inn på arrangørens nettside: www.tautdanning.no.
  2. Finn den oransje knappen  «Hent gratisbillett til din messe» øverst til høyre på nettsiden.
  3. Trykk på knappen og følg instruksene.

NB! Kvitteringen skal komme umiddelbart etter registrering. Om dere ikke mottar bekreftelse på e-post rett etter at dere har registrert dere, må dere gjøre det igjen. Dobbeltsjekk at e-postadressen er riktig skrevet. Elevene vil også motta billetten på mobil, men dette skjer kun rett før messen starter.