Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Skissa av «nye» Fagerlia er nå klar

Skolebygg på Fagerlia blir billigere enn forventa(pluss) http://dlvr.it/Q4xJBG.

Kilde: Sunnmørsposten 8.12.17

Samfunnsøkonomigjengen i 1ST3 har fagdag hos Sparebanken Møre

"Til nå har vi fått gode foredrag om pengepolitikk, innovasjon og digitalisering. Nå spiser vi lunsj og etterpå ser vi frem til å få hospitere i ulike fagområder i banken"  Hilsen 1ST3

Den kjekkeste julefesten

Elever fra Vg1 Helse og oppvekst arrangerer julefest for eldre på Klipra. Sunnmørsposten fredag 08.12.17

(Klikk på bildet for stor størrelse)

Prosjekt: Livsglede for eldre.

Blokkskjema for val av programfag skuleåret 2017-2018

Blokkskjema skoleåret 2017-2018 er publisert. Versjon 07.12.17 finner du her:

Ha en fortsatt fin dag!

Henrik til kjemidager i Stockholm

Vi vil gratulere Henrik Tidemann Kaarbø fra klasse 3ST3 som er blitt trukket ut blant de 50 beste deltagerne i 1. runde av kjemiolympiaden til å delta på Berzeliusdagarna i Sverige i slutten av januar. Han skal delta på et 2 dagers arrangement med foredrag og andre aktiviteter. Henrik er 1 av 4 elever, i Norge, som er trukket ut til å delta på disse dagene.

Julemarked for Godt Laget

Elevbedriften Godt Laget har julemarked i skolens aula onsdag 6. desember kl. 16:00. Mange flotte julegavetips!

Klikk på bildene for stor størrelse!

Følg bedriften på facebook: Godt Laget avd. Fagerlia vgs

Pepperkaker og saft

Ta turen til kantina tirsdag 5. desember for litt julekos med pepperkaker og saft i matfriminuttet og 5. timen. Velkommen!

OD-penger

Absolutt siste frist for å betale inn OD-pengene er fredag, 1.12. De som ikke har betalt eller ikke var på skolen på OD-dagen, vil da få fravær for denne dagen.

BUA med besøk fra storkjøkkenet i Giske kommune

I dag hadde BUA (2BU1 og 2) besøk Harald Kimsås, kokk og avdelingsleder på storkjøkkenet i Giske kommune.

Tema var hygiene på kjøkken og kreativ og sunn mat til barn.

Det sosiale rundt et måltid var diskutert og hvilke betydning dette hadde for forholdet til mat. Elevene fikk utfordringen med å lage apetittvekkende løsninger, slik at barn skulle bli frista til å spise.

Kjekk dag!

Vi avslutta med felles måltid der vi fikk smake på alle rettene:

• Smørbrød
  • Grønnsakssuppe
  • Frukt i div varianter
  • Pølse og spagetti i kreative former

Play alter Native

Fagerlia-musikalen tar form! Det er bare å glede seg til vårens musikaleventyr med 120 av skolens fantastiske elever. Dagens photo shoot er av kongen i stykket, med kjole egendesignet av skolens ballettpedagog Nadhira De Saram Vonstad. Glede dere. Dette blir et fyrverkeri!

Play alter Native: 5.-8. februar 2018