Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Elevskjema 2020-2021

Vi ber om at alle nye elever fyller ut elevskjemaet - dette må gjøres den første skoleuka når du har fått visst navnet på klassen din. Skjemaet gjelder også for ungdomsskoleelever som tar matte 1T.

Opplysninger om foresatte gjelder kun for elever under 18 år.

Fagerlia vgs følger Møre og Romsdal fylkeskommune sine retningslinjer for personvern ved publisering av bilder og film til skolens hjemmeside og sosiale medier. Dersom noen har spørsmål rundt dette, eller grunner for å bli holdt unna fotografering ber vi dere melde fra til skolen.

Frist for oppmelding til privatisteksamen 15. september

Som privatist kan du melde deg opp til eksamen i alle fag på videregående skole. Gå til privatistWeb for oppmelding!

Skolefotografering 7, 8, 9. og 10. september (redigert logistikk)

NB! Det har blitt gjort endringer på logistikken. Ny versjon er vedlagt.

Skolens aula blir i år lokasjon for skolefotograferingen, i aulaen får alle god plass og 1-metersregelen kan overholdes. Pga. av smittevern har skolen bestemt at det kun skal fotograferes portretter til skolekatalogen og ikke klassebilder.

Portrettbildene legges inn i det skoleadministrative systemet, PocketID og skolekatalogen.

Fotografens rutiner i forbindelse med fotograferingen:
• Elevene blir anmodet om å vaske hendene før og etter fotografering.
• Sprit og hansker vil bli tilgjengelig
• Oppfordre til god avstand til medelever/fotograf og ansatte.
• Registreringsstasjon og berøringsflater/stoler blir spritet etter hver klasse/kohort.
• Fotografene tar med ekstra skjerm slik at elevene kan velge bilde på denne og samtidig holde god avstand til fotografen.

Skolens kantine

Janne og Linda ønsker elever og ansatte velkommen til nytt skoleår!

Janne Bjørkavåg Larsen
Linda Rørvik

Åpningstid i kantina: kl. 09:30 - 13:00 mandag til fredag.

Telefonnummer: 71 28 16 75

I kantina kan du nå betale med kort, vipps eller kontanter!

Opphold i skolens kantine er dessverre ikke tillatt, men det er mulig å handle mat i kantinen til faste tidspunkt. Merk også at vi bruker øst-inngangen til kantinen når vi går inn for å handle og utgangen mot vest når vi går ut.

Gjelder bare 3AP1 og 3AP2 - valg av programfag

Vennligst fyll ut vedlagt skjema innen 1. time tirsdag 18. august 2020.

Valg av tillitselev, vararepresentant og OD-kontakt

Hver basisgruppe må velge sin tillitselev, vararepresentant  og OD-kontakt i løpet av uke 35. Kontaktlærer fyller ut og sender vedlagte skjema innen 31. august.

Bestilling av bokskap

Bokskap kan bestilles fra 17. august kl. 13:00. Prisen for å leie bokskap er kr 100,- pr skoleår, uavhengig av størrelsen på skapet. En elev kan ikke leie flere skap.

På grunn av at bestillingssystemet er basert på et system som vanligvis selger billetter til arrangement og forestillinger er skapene nå merket som setene i en kinosal (f. eks: Rad 1 er øverst, rad 3 er nederst når det er tre skap i høyden).

Ny elev til ST Vg2, Vg3 eller Vg4

må registrere programfagvalg og sende til skolen innen 8. august - følg lenken til digitalt skjema:

Skolens lokale venteliste

All ordinær søking om skoleplass skjer gjennom Vigo.no innen 1. mars.

Dersom skolen har ledig kapasitet etter at ordinært inntak er ferdig kan vi åpne for inntak fra skolens lokale venteliste.

Klikk på lenken for å komme til skolens lokale venteliste

NB! Skjemaet skal KUN brukes til skolens lokale venteliste, og erstatter IKKE ordinær Vigo-søknad.

Vanligvis vil ikke skolene kunne ta inn fra lokal venteliste før tidligst 25. august.