Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Frokost i kantina?

For kr 30,- pr. dag kan du spise frokost i kantina og samtidig lage din egen matpakke.

Frokosttider: 07:45 - 08:30

Bokutlevering

Utlevering av lærebøker (både fellesfag- og programfagbøker) foregår på bibliotekets lesesal.
Alle elever må ha med seg lånekort og skal møte sammen med kontaktlærer eller faglærer i aktuell time. Pass på å være presis ettersom det er et stramt tidsskjema. Lånekort som er utstedt ved en annen skole kan brukes. Dersom elevene ikke har lånekort får de likevel utlevert bøker.

Tilkallingsvikar på renhold

Kan du (- eller noen du kjenner) tenke deg å være tilkallingsvikar på renhold?

Det hender at vi trenger en vikar på kort varsel, og da hadde det vært fint å ha to eller tre personer å ringe til. Vi ønsker personer med erfaring fra renholdsyrket.

Send epost eller ring meg så kan vi ta en prat.

Velkommen som ny elev ved Fagerlia vgs

På skolens hjemmeside, finner du en fane som heter ELEVPORTAL. Denne henviser til viktig informasjon for deg som elev ved videregående skole i Møre og Romsdal.

Nye elever til Vg2/3/4 må fylle ut svarskjema som de finner ved å følge denne lenken: http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Informasjon/Ny-elev.

Skjemaet må sendes/leveres til skolen så raskt som mulig.

Informasjon som gjelder alle nye elever ved Fagerlia vgs finner du under dokumenter: informasjon - ny elev. (publiseres i uke 31)

Skolen har egen venteliste: Klikk på lenken for å komme til skolens lokale venteliste

Oppmøtetider første skoledag etter sommerferien:

• kl. 08:30 - Vg3, Vg4 og påbyggingskurs
  • kl. 10:00 - Vg2
  • kl. 12:00 - Vg1 og tilrettelagt opplæring

Viktig informasjon i forbindelse med inntak til videregående opplæring skoleåret 2019/2020

I år blir det ikke sendt ut svarkort og purrekort etter 1. inntaket slik som tidligere. Dette betyr at søkerne vil få melding på sms og e-post ca. 5. juli når inntaket er klart med melding om å logge på vigo.no for å registrere svar innen fristen.

• Svarfrist for 1. inntaket er 12. juli.

De søkerne som ikke svarer på tilbud om skoleplass og-/eller ventelisteplass innen fristen 12. juli vil miste tilbud om plass og-/eller ventelisteplass.

Elevbevis på mobilen

Fagerlia vgs har innført digitale skolebevis for sine elever - følg trinna under:

1. Last ned

Gå til App Store eller Google Play og last ned appen "Pocket ID"

2. Logg inn

Logg inn i mobilappen med din private FEIDE-id

3. Bekreft bilde eller ta nytt

Bekreft eksisterende bilde fra det skoleadministrative systemet eller ta nytt bilde

4. Løsningen er klar til bruk!

Skal du ta eget bilde er det viktig at du følger disse trinna:

• Ansiktet skal være godt opplyst
  • Ikke ta bilde i sterkt motlys
  • Ikke dekk til ansikt
  • Ingen snapchatfilter eller lignende

Etter eleven har valgt bilde blir bildet låst. Etter dette kan kun skolen tilbakestille bildet.

Svarskjema for skoleåret 2019 - 2020

Alle nye elever må fylle ut svarskjema ETTER at de har takket ja til tilbud om skoleplass. I svarskjemaet skal eleven oppgi informasjon som er viktig for at skolen skal kunne gi elevene et korrekt fagtilbud. Det er egne svarskjemaer for hvert programområde. Skjemaet kan sendes inn som brev, eller som e-post.

Svarskjemaet kan hentes fra skolens hjemmeside under: INFORMASJON > Ny elev.

• Svarfrist er 8. august 2019.
  • Svarskjemaet har kun til hensikt å gi informasjon som er nyttig for skolens planlegging.
  • Det er svært viktig at eleven tar i mot tilbudet om skoleplass i tillegg til å sende inn svarskjemaet.

Nye søkere fra andre skoler til ST Vg2 og Vg3 for skoleåret 2019 - 2020

Vi ønsker å registrere programfagønskene til alle som har søkt på et studiespesialiserende tilbud ved Fagerlia vgs så raskt som mulig.

Programfagtilbud for skoleåret 2019-2020 ligger under dokument på denne siden. Skjemaet må skrives ut - ferdig utfylt skjema sendes:

Fagerlia videregående skole

Gangstøvikvegen 27

6008 Ålesund

Eller til epost: fagerlia.vgs@mrfylke.no

TA KONTAKT MED SKOLEN OM DU HAR SPØRSMÅL!

(klikk på bildet for stor størrelse)

Programfagtilbud for skoleåret 2019-2020

Skolerute og planer

Følg lenken til skolerute for skoleåret 2019-2020. http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Informasjon/Skolerute-og-planer.

Avslutningsseremoni i Parken Kulturhus Vg3/Vg4

Vi har lagt opp til en høytidelig og stilfull seremoni og vi oppfordrer dere til å ha på pent tøy eller gjerne bunad for den som har det.

• onsdag 19. juni  kl. 18.00 i Parken Kulturhus
  • fotografering fra kl. 17:30 i Parken

Arrangementet er fulltegnet og frist for påmelding er over.

Trenger du mer informasjon kan du ta kontakt med avd. lederne Sissel Standal eller Endre Volden.