Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Bedriftsbesøk hos Driw

Markedsføringsklasse på bedriftsbesøk hos Driw, med omvisning i en spennende IT-bedrift som leverer logistikksystemer til varehandelen.

09.02.18

ÅPEN KVELD tirsdag 13.02.18

kl. 18:00 - 20:00. Informasjon til foresatte og 10.klassinger som ennå ikke har bestemt seg for videregående skole og programområde.

Årsplan 2017-2018

Årsplan versjon 8. Datert 09.02.18 er nå publisert under Aktuelt og under Informasjon - skolerute og planer.

Fagerlia-musikalen 2018

Overraskelsene sto i kø allerede fra vi gikk inn døra til Parken Kulturhus - kvelden for premiere på Play Alter Native, torsdag 8. februar 2018.

(klikk på bildene for stor størrelse)

Fagdag fredag 9.2.18

Sosiologi og sosialantropologi på besøk hos ÅKP.

Fagerlia-musikalen 2018 - Play Alter Native

Gå ikke glipp av en morsom og fargesprakende forestillingen. Le, la deg overraske og imponere! Forestillinger 8. og 9. februar kl. 19:00 og 10. februar kl. 13:00 og 19:00.
Stykket er av Finn Iunker med ansvarlig regissør Eldrid Schrøder Kvalvik

Under følger noen smakebiter fra generalprøven onsdag 7. februar.

Klikk på bildene for stor størrelse!

Resultater fra 2. runde i Informatikkolympiaden 2017-2018

Fagerlia vgs har tre elever med full score. De deler 1. plassen med 22 andre elever. I alt er 30 elever med i finalerunden i midten av mars i Bergen. 10% er fra Fagerlia vgs.

• Magnus Haaland - 2ST3, Fagerlia vgs
  • Olav Haaland - 2ST3, Fagerlia vgs
  • Torstein Vik - 3ST3, Fagerlia vgs

Andre runde av NIO 2017-18 er nå ferdig. Det var i år ny rekord i antall gode innleveringer, med hele 25 elever som fikk max score. For å komme blant de 30 beste som går videre, se listen under, måtte man ha minst 450 av de max 500 poengene man kunne få på de fem oppgavene. Disse 30 elevene fra 20 forskjellige skoler vil motta en epost med informasjon om påmelding til den norske finalen. Denne vil foregå i midten av mars på institutt for informatikk ved universitetet i Bergen. Gratulerer!

Forskerklassen 1ST3 med biologiprosjekt

der de skal dyrke rotatorier (hjuldyr), og se når de vokser best, med lav eller høy temp. De skal også måle flere parameter som pH, temp, amonium/amoniakk, oksygen og antall rotatorier og egg.

Politisk debatt tirsdag 6. februar

Politisk debatt tirsdag 6. februar i skolens aula med tema Bærekraft og miljø. Skolens egen statsminister og miljøminister ønsket velkommen. Innledning ved Øystein Solevåg fra Årim.

Etter innledningen ble det paneldebatt med spørsmål fra elevene. Debattleder: Kirsti Anita Røsand.

Panelet besto av ÅRIM, AUF, Unge Høyre, FpU, Grønn Ungdom og Natur og Ungdom.

Fagdag sosiologi og sosialantropologi 02.02.18

Elevene i sosiologi og sosialantropologi besøkte voksenopplæringen i Ålesund og diskuterte kultur med elever fra Eritrea, Somalia, Etiopia, Kongo, Vietnam, Syria, Afghanistan og Sudan. Møtet var engasjerende og lærerikt for begge parter. Tema: Kultur.