Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Nødetatene med trening i nabolaget - tirsdag og torsdag de kommende tre uker

Innbyggere og beboere i området varsles nå om at det blir mye utrykningskjøretøy fra alle nødetater og bruk av blålys og sirener. 

I de tre kommende ukene skal brann, helse og politi ha trening i det nedlagte sykehjemmet i Borgundvegen 199 og på Ålesund brannvesen sitt øvingsområde i Gangstøvika, begge eiendommer eies av Ålesund kommune.

 

Les meir

Skolens lesesal

Lesesalen er åpen og klar til bruk!

Les meir

Allergi mot egg

På skolen vår har vi en elev som er hyperallergisk mot EGG. 

Av hensyn til denne eleven skal egg IKKE oppbevares eller brukes andre steder på skolen enn i kantinekjøkkenet og skolekjøkkenet, dvs. ALDRI i klasserom, arbeidsrom eller i gangene på skolen.

Les meir

Utveksling til Yssingeaux - høst 2018

Dette er oversikt over deltakere på utveksling i Yssingeaux, Frankrike. De drar 11. september og blir borte til 23. sept. Vi har vært så heldige å få et stipend på 208.000 kr som vi skal bruke på utveksling og gjenbesøk. De franske elevene kommer hit i uke 44 og 45. Alle elevene har snakket med faglærerne sine for å best mulig følge den faglige utviklingen her hjemme.

Les meir

Elevskjema 2018 - 2019

Alle nye elever ved Fagerlia vgs må fylle ut vedlagt elevskjema innen utgangen av uke 34.

Fagerlia vgs følger Møre og Romsdal fylkeskommune sine retningslinjer for personvern ved publisering av bilder og filmer til skolens hjemmeside og sosiale medier, der elever er eksponert. Dersom noen har spørsmål rundt dette, eller grunner for å bli holdt unna fotografering ber vi dere melde fra til skolen.

Les meir

Rådgiving - privatisteksamen

I 5. time tirsdag 4. september og tirsdag 11. september vil rådgiverne være tilstede på rådhuset (utenfor aulaen) for å hjelpe/informere om privatisteksamen. Elevene oppfordres til å ta med PC og bankkort.

Les meir

Bokskap

Prisen for å leie bokskap er kr 100,- pr skoleår, uavhengig av størrelsen på skapet. En elev kan ikke leie flere skap. 

Gå inn på  http://fagerlie.ticketco.no/fagerlia_videregaaende_skole_bokskap  og registrer skapet du ønsker å bruke. Betaling gjennomføres samtidig med registrering. På grunn av at bestillingssystemet er basert på et system som vanligvis selger billetter til arrangement og forestillinger er skapene nå merket som setene i en kinosal (f. eks: Rad 1 er øverst, rad 3 er nederst når det er tre skap i høyden).

 

Les meir

Frokost i kantina

Fra mandag 27. august kan du kjøpe frokost (hver morgen) i kantina fra kl. 07:45 - 08:30 - pris kr 30,-

Les meir

Matematikk 1T for ungdomsskoleelever - presentasjon fra møtet

Matematikk 1T for ungdomsskoleelever starter tirsdag 28. august kl. 14:45 på rom A527 – A530.

Også elever som ikke var til stede på orienteringsmøtet 23.08. eller som ikke har meldt seg på kan møte. Gi helst beskjed på forhånd dersom du møter uten å være påmeldt.

Kontakt avd.leder realfag Ivar Karsten Lerstad, tlf. 71 28 16 10, mobil 950 32 685 eller e-post  ivar.karsten.lerstad@mrfylke.no

Husk å gi beskjed på egen skole at du deltaer på 1T-undervisning.

Undervisningstid:

  • Tirsdager kl. 14:45 - 16:15
  • Torsdager kl. 08:15 - 09:35
  • Sted: rom A527 - A530
  • Fagerlia vgs
Les meir