Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Avslutningsseremoni i Parken Kulturhus Vg3/Vg4

Vi har lagt opp til en høytidelig og stilfull seremoni og vi oppfordrer dere til å ha på pent tøy eller gjerne bunad for den som har det.

• onsdag 19. juni  kl. 18.00 i Parken Kulturhus
  • fotografering fra kl. 17:30 i Parken

Arrangementet er fulltegnet og frist for påmelding er over.

Trenger du mer informasjon kan du ta kontakt med avd. lederne Sissel Standal eller Endre Volden.

Undervisning i eksamenstida

I forbindelse med muntlig, muntlig-praktisk og praktisk eksamen vil mange av rommene være opptatt til eksamen eller arbeid med forberedelse til eksamen. Det er viktig at ingen forstyrrer de som er opptatt med eksamen.

Muntlig eksamen

Det vil dessverre ikke være mulig å finne erstatningsrom for alle som blir berørt av dette. Lærerne vil informere sine egne elever om hvilken aktivitet som skal foregå – og hvor. Følg med på itslearning for å få ferske nyheter.

I forbindelse med trekk til eksamen har elevene rett til inntil to timer veiledning av faglærer. Elever som får utdelt tema 24 timer før eksamen, får veiledning i forbindelse med dette.
Vi forsøker å finne erstatningsrom for en del av undervisninga, men vi kommer ikke til å lykkes med å finne erstatninger for alle. 12.-14 juni går all ordinær undervisning ut pga. manglende rom og et stort antall lærere som er opptatt med eksamen for egne elever, veiledning eller oppdrag som sensor ved andre skoler.
Liste som viser organiserte rombytter vil bli lagt ut på itslearning <Informasjon til elever> hver dag i eksamensperioden. Vg1 vil bli prioritert ved tildeling av rom.
Aulaen, biblioteket og biblioteklab’en er tilgjengelig for alternativ aktivitet hele tida.

Innlevering av lærebøker

Torsdag 13. juni starter innleveringen av læremidler på biblioteket, her er det du trenger å vite om innlevering:

STT med omvisning på Color Line

I dag har STT fått omvisning på Color line stadion og fått hilst på alle spillerne!! Stor stas! Heia Aafk

Kunstprosjekt i bygg B

Vg2-elever på KDA har gjort ferdig sitt kunstprosjekt. Sjekk ut 2. etasje i B-bygget! Her er det nå flott illustrasjoner som viser temaer innenfor fagfeltet til Helse og oppvekst. Kunstnerne ble takket med applaus, bobler, musikk og gode ord forrige uke

Elevrådsstyret 2019 - 2020

Det er valgt nytt elevrådsstyre ved skolen. Følg lenken for å se hvem som sitter i styret: http://www.fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Elevtjenester/Elevinvolvering/Elevraadsstyret

1ST5 med fagdag i engelsk

I strålende solskinn har vi vært våre egne guider (på engelsk selvfølgelig) i vår vakre by Ålesund og lært mer om de mange statuene vi har, Brosundet, Aksla og Fjellstua. Med disse bildene ønsker vi alle sammen en herlig påske☀️
Faglærer Anna Simonsen

Overrekkelse til Aksla Vel

I dag har elevene på STT hatt en super dag på Akslafjellet. Aksla Vel har fått kr 5.000 av overskuddet til elevbedriften vår GodtLaget. Medlemmene i Aksla vel ble veldig glad!

Vi grillet pølser og spiste nydelige kaker.

God påske fra STT.

(Klikk på bildene for stor størrelse)

Referanseteknikk - tips

Info til alle elever fra biblioteket ang referanseteknikk.

Oppskrift og informasjon om hvordan en refererer ved bruk av referanseverktøyet i word finner du på på bibliotekets nettsider og i dokumentet under.

Selve oppskriften på hvordan du bruker vertkøyet på PC finner du fra side 14, og på Mac fra side 21.

Om du har noen spørsmål er det bare ta kontakt med Malin :) ​

ANSAs nyhetsbrev for april

Søknadsfrist i Sverige er 15. april

Som i Norge så nærmer søknadsfristen i Sverige seg. Man søker på studier der via søknadsportalen Antagning.se For å finne studier bruker man søkemotoren Studera.nu. Du finner instruksjonsvideoer for hvordan søke studier i Sverige og hvordan finne karaktersnitt på vår nettside: Studier i Sverige. Vi håper du kan ha nytte av det når du veileder elever som ønsker seg til Sverige.

Onsdag 12. april kl. 14.30 - 15.30 holder vi webinar for elever som ønsker informasjon om studier i Sverige. Påmelding her.