Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Hybelbuarsamling onsdag 24. januar AVLYST

Vedlagt finn du aktivitetskalender for våren 2019 med oversikt over aktivitetar for dokke som er hybelbuarar (markert med gult).

Fyll ut vedlagt påmeldingsskjema slik kan beregne nok mat og ta høgde for matallergiar, matintoleranse, vegetar eller lignende.

Alle aktivitetar startar kl. 15:00 slik at det blir ein forlenging av skuledagen, og startar med matservering.

Første onsdag kvar månad er det spelettermiddag på biblioteklaben frå kl. 15-17.

Åpen kveld 12. februar kl. 18:00 - 20:00

Informasjon til foresatte og 10.klassinger som ennå ikke har bestemt seg for videregående skole og programområde.

Stoler på pultene fredag ettermiddag

Det hadde vært fint om alle elevene på bygg A snur stolene opp på pultene ved skoleslutt hver fredag. Pga arbeidet med tomta drar vi inn mye sand og renholderne ønsker å få vaske skikkelig under pultene.

Vedleggsskjema for søkere til Vg1 Musikk, Dans, Drama

Elever skal søke om skoleplass via VIGO.nomen sende Vedleggsskjema for søkere til Vg1 Musikk, Dans og Drama direkte til Fagerlia videregående skole.

Klikk på lenken for mer informasjon om Musikk, Dans, Dramahttp://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Utdanningsprogram/STUDIEFORBEREDENDE/Musikk-dans-drama

Vedleggsskjema for søkere til Vg1 Toppidrett

Elever skal søke om skoleplass via VIGO.no, men sende Vedleggsskjema Vg1 Toppidrett direkte til Fagerlia videregående skole.

Klikk på lenken for mer informasjon om Toppidrett:

Elevbevis på mobilen

Fagerlia vgs har i år innført digitale skolebevis for sine elever og alt skal nå være klart til å komme i gang - følg trinna under:

1.Last ned

Gå til App Store eller Google Play og last ned appen "Pocket ID"

2. Logg inn

Logg inn i mobilappen med din private FEIDE-id

3. Bekreft bilde eller ta nytt

Bekreft eksisterende bilde fra det skoleadministrative systemet eller ta nytt bilde

4. Løsningen er klar til bruk!

Skal du ta eget bilde er det viktig at du følger disse trinna:

• Ansiktet skal være godt opplyst
  • Ikke ta bilde i sterkt motlys
  • Ikke dekk til ansikt
  • Ingen snapchatfilter eller lignende

Etter eleven har valgt bilde blir bildet låst. Etter dette kan kun skolen tilbakestille bildet.

Lyst til å være med i NM i engelsk?

9. januar har du sjansen!

Da organiserer vi en lokal konkurranse her på Fagerlia fra kl 9-12 på rom B439. Vinnerne i runde én går videre til finalen 13. februar sammen med elever fra hele landet.  Det er to kategorier  du kan delta i - en skrivekonkurranse og en filmkonkurranse. Fine reisepremier til de som vinner:)

Påmelding til fagleder i engelsk Ingunn Brevik (ingunn.brevik@mrfylke.no) innen mandag 7. januar. Ta også gjerne kontakt hvis du har spørsmål til konkurransen. For mer info, se: http://www.nmiengelsk.no/

Tilkallingsvikarer

Har du lyst å være tilkallingsvikar på Tilrettelagt avdeling ved Fagerlia vgs?

Ta kontakt med avdelingsleder Anne-Marthe Nerland – hun kan fortelle deg mer om avdelingen og hva som forventes av deg.

Mobil: 480 79 991. Epost: anne-marthe.nerland@mrfylke.no

Nisseland 2018

BUA- elevene laget magisk julestemning for 40 barnehagebarn i Borgundgavlen torsdag 6. desember. Det var nissesang, dramatiseringer, tautrekking, juletregang, julekulejakt og "Lua på Nissen.

Før nissen delte ut godte-pakker til barna, ble det servert ekte nissegrøt i fjøsen.

Livsglede for eldre med julefester

Vg1 HO arrangerte julefester på Spjelkavik omsorgssenter og Klipra seniorsenter 6. og 7.12.
Flott innsats fra samtlige elever, og takknemlige eldre som ga uttrykk for at de hadde hatt det kjempefint. De ville gjerne ha besøk til neste år også!

Bilder er gjengitt med tillatelse! (klikk på bildene for stor størrelse)