Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Stjerner i november

Konsert med 2. og 3. klasse musikk fra Fagerlia vgs. Sted: Volsdalen Kirke. Dato: 21. november kl. 19:00

Husk å søke om stipend

Søk innen 15. november hvis du vil ha støtte fra Lånekassen for høstsemesteret 2018. Her ser du hvor mye du kan få.

Alle elever får utstyrsstipend

Alle elever med ungdomsrett i videregående opplæring har rett til utstyrsstipend. Du får stipendet uansett hvor mye foreldrene dine tjener, men du må søke for å få det. Har du allerede fått stipend, behøver du ikke å søke på nytt.

Det er én felles søknad for stipend og lån, som du finner på www.lanekassen.no/soknader.

Hybelbuarar - neste samling 15.11.18

Vedlagt finn du aktivitetskalender med oversikt over aktivitetar for dokke som er hybelbuarar (markert med gult).

Fyll ut vedlagt påmeldingsskjema slik kan beregne nok mat og ta høgde for matallergiar, matintoleranse, vegetar el. l., men møt opp om du tilfeldigvis ikkje har hugsa å melde deg på.

Alle aktivitetar startar kl. 15:00 slik at det blir ein forlenging av skuledagen, og startar med servering.

Første onsdag kvar månad er det spelettermiddag på biblioteklaben frå kl. 15-17.

Kunst, design og arkitektur viser kunstprosjekt i uke 46

2KDA har laga til ei utstilling på Rådgiverkontoret ved Aulaen med modeller som de har laga i forbindelse med ei oppgave om å oppgradere to spesifikke uterom ved skolen. En kan se utstillinga gjennom glasset i døra, men i hospiteringsuka vil det være åpent inn til utstillinga med vakter i matpausa, for dei som ønsker å ta en nærere kikk.

3KDA vil også jobbe med et litt synlig prosjekt i uke 46, da de jobber med kubistiske uttrykk på vindua til Aulaen.

Elevundersøkelsen H2018 - 65 % pr. 09.11.18

Pga av lav svarprosent forlenges elevundersøkelsen ut denne uka!

En lenke med innlogging til elevundersøkelsen ble sendt på e-post til alle elever mandag 29.10.18 med post@conexus.no som avsender.

• Elevundersøkelsen er obligatorisk for alle elever på vg1, vg2 og vg3 i Møre og Romsdal. Dette er politisk bestemt av Utdanningsutvalget i fylket.

Fjorårets gjennomføring endte på 87,4 % - med hele 10 klasser som hadde 100 %. I år har skolen som mål å oppnå minst 90 % gjennomføring. Elevundersøkelsen gir viktige tilbakemeldinger på læringsarbeidet og skolemiljøet, og det er viktig for oss å ha valide resultater når vi vurderer dem. Tilbakemeldingene i elevundersøkelsen blir brukt i ulike skolestatistikker, i skolens styrende organer, i årsmeldinga og selvsagt i klasserommene der lærerne går gjennom resultatene sammen med elevene.

Heldagsprøveplan 2019

Heldagsprøveplan er publisert på skolens hjemmeside under skolerute og planer.

Hospitering uke 46

Velkommen til hospitering på Fagerlia videregående skole fra mandag 12. november - fredag 16. november.

(klikk på programmet for stor størrelse)

Uke 46 - rydding av kantine, bibliotek, mediatek og uteområde

4ST1 har ansvar for rydding i uke 46. Kontaktlærere: Joakim Austnes

NB! Ikke glem at det må ryddes på bibliotek og mediatek mot slutten av matpausen/etter matpausen, 1 elev må ta en runde dit opp hver dag i ryddeuka - TIRSDAGEN hadde det vært fint om dette kunne gjøres mot slutten av 5. timen.

Ryddeanansvar blokk C uke 45 og 46: 1MR/1MD. Kontaktlærere: Eldrid S. Kvalvik / Nadhira Vonstad

Ledige stilling ved Fagerlia vgs

Skolen har ledige stilling som lærer ved tilrettelagt avdeling - 100 % fast stilling.

Vi anbefaler en arbeidsplass med trivelige elever og ansatte. Fagerlia vgs er en del av Campus Ålesund og har et sterkt fagmiljø med eleven i fokus. Skolen arbeider kontinuerlig med tilrettelegging og samarbeid mellom elever, kollegaer og eksterne samarbeidspartnere både faglig og sosialt.

Følg lenken til ledig stilling: http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Skolen/Ledige-stillinger