Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Ny elev til ST Vg2, Vg3 eller Vg4

må registrere programfagvalg og sende til skolen innen 8. august - følg lenken til digitalt skjema:

Skolens lokale venteliste

All ordinær søking om skoleplass skjer gjennom Vigo.no innen 1. mars.

Dersom skolen har ledig kapasitet etter at ordinært inntak er ferdig kan vi åpne for inntak fra skolens lokale venteliste.

Klikk på lenken for å komme til skolens lokale venteliste

NB! Skjemaet skal KUN brukes til skolens lokale venteliste, og erstatter IKKE ordinær Vigo-søknad.

Vanligvis vil ikke skolene kunne ta inn fra lokal venteliste før tidligst 25. august.

Ledig vikariat - faglærer maritime fag, matrosfaget

Vi søker deg som er lærer med undervisningskompetanse i maritime fag Vg2, matrosfaget eller har arbeidet innen fagfeltet og har motivasjon til å undervise i den videregående skolen. Du er en allsidig og nysgjerrig person som ønsker å bidra med din kunnskap og erfaring inn i ulike fagteam og på tvers av organisasjonen. Vi søker deg med høy faglig kompetanse og fortrinnsvis erfaring med bruk av digitale verktøy. I tillegg vil det bli lagt vekt på at du er ansvarsfull, selvstendig, men også ser verdien i å samarbeide med kolleger og skolens samarbeidspartnere. Stillingen gjelder fra 01.08.2020, eller så snart som mulig, og er et års vikariat i inntil 80 % stilling for en medarbeider i permisjon, men med gode muligheter for fremtidig fast ansettelse.

Søknadfrist: 02.08.2020

Ledige stillinger i Møre og Romsdal fylkeskommune

Vaner som forebygger smitte

De tre grunnpilarene for å bremse smittespredning er:

1. Syke personer skal ikke være i på skolen
  2. God hygiene
  3. Redusert kontakthyppighet mellom personer
Velkommen tilbake

Klage på standpunktkarakterer

Her finn du rettleiing og skjema for klage på standpunktkarakter:

Møre og Romsdal fylkeskommune informasjon om klage på standpunktkarakterer

• Standpunktkarakter blir publisert til elevene: 17. juni.
  • Hurtigklagefrist for Vg3-elevene: 19. juni
  • Ordinær klagefrist: 27. juni

Fagerlirussen 2020

Onsdag 17. juni, i strålende solskinn, fikk russen tatt årets russebilde.

Takk for nå - vi ønsker dere lykke til videre!

Sommerbrev fra politiet

Hei, vi ved avsnitt for etterretning og forebyggende ønsker å komme med informasjon og råd til foreldre, om sommerferien.

Vi oppfordrer alle foreldre til å bry seg og være tettere på ungdommen. Vi gir råd og informasjon med håp om at dette kan være grunnlag for "den gode samtalen" med deres barn.

• Vær nysgjerrig – vet du hvor ditt barn er og hvem det er sammen med?
  • Kjør og hent ungdommen – da vet du hvor han/hun er og hvem de er sammen med.
  • Snakk med andre foreldre – ha dette som en regel ved f.eks. overnatting.
  • Om du ikke kan hente – vær våken når ungdommen kommer hjem.
  • Vær tilgjengelig (på mobil) når barnet er ute – ditt barn kan trenge råd eller assistanse.
  • Snakk om hva som kan skje før det skjer…. Dette kan hjelpe barnet med gode planer når de må ta vanskelige valg… alkohol, sex, narkotika.
  • Om du glemmer alt vi har sagt – BRY DEG og bruk sunn fornuft.

Alle bokskap må tømmes

Det er straks sommerferie og bokskapa MÅ tømmes. Grunnet smittevern ber vi om at alle tørker av det tomme skapet sitt, innvendig og utvendig. Bruk tørkepapir og vaskemiddel som er satt frem. Kast søppel i søppelstativa.

Tusen takk for hjelpa :-)

Avslutningsseremoni i Parken kulturhus 18. juni

Det blir taler fra rektor Yngve Omenås og russepresident Karethe Rye Torben. Kveldens hovedtaler blir komiker og tidligere elev ved skolen, Henrik Overaa Bjørnson. Kunstneriske innslag med elever fra musikklinja, danselinja, dramalinja og linja for kunst, design og arkitektur.

Se vedlagt oversikt over oppmøtetidspunkt for elever, foresatte og følge. VELKOMMEN!