Fagerlia VGS > Informasjon > Ny elev > SVARSKJEMA: Vg2, Vg3 eller Vg4 - Studieforberedende

SVARSKJEMA: Vg2, Vg3 eller Vg4 - Studieforberedende

Alle nye elever på Vg2, Vg3 eller Vg4 studieforberedende må fylle ut følgende skjema samt registrere programfagvalg og sende til skolen innen 8. august.

SVARSKJEMA 2020-2021 Vg2, Vg3 eller Vg4 - Internasjonal - Forsker - Toppidrett - Kunst, design og arkitektur - Musikk - Dans - Drama
  1. Alle som ikke har registrert programfagvalgene sine til Vg2 eller Vg3, må gjøre dette innen 8. august. Programfagoversikten finner du under dokumenter på høyre side. Fyll ut og send til skolen. Du må huske å registrere både første- og andreønske. Noen grupper er fulle, og inntak i disse blir gjort ut fra studiepoeng. Vg2-elever blir prioritert inn i Vg2-fag om gruppene er fulle og har søkere både fra Vg2 og Vg3.
  2. Sett e-postadresse for elektronisk kvittering for innsendt skjema. NB! Ta kontakt med skolen om du ikke mottar kvittering!