Ny elev

Oppstarttider første skoledag mandag 20. august 2018.

• Kl. 08:30: Vg3, Vg4 og påbygging
  • Kl. 10:00: Vg2
  • kl. 12:00: Vg1 og STT (studiespesialisering tilrettelagt)

Velkommen til deg som elev ved Fagerlia videregående skole

Å starte i den videregående skole er for de fleste et viktig og spennende valg. Du møter mange nye og spennende medelever, nye lærere, nye fag og fagområder og du må ta større ansvar for dine valg og din utvikling.

Ledelse og ansatte ved skolen skal prøve å gjøre denne overgangen så lett som mulig for den enkelte elev. Vi prøver å skape et trygt læringsmiljø med fokus på likeverd, likestilling, toleranse og respekt for enkeltmennesket.

Vi er også opptatt av å skape gode resultater. Det er derfor viktig at du forbereder deg på å delta aktivt i opplæringen. I aktivt samarbeid med lærerne øker forutsetningene for å nå de mål du setter deg. Gjennom aktiv deltakelse vil du i tillegg til din faglige utvikling også utvikle andre sider og erfaringer som er viktige for fremtiden.

Vi ser frem til å møte deg, og håper at du etter en god sommer er klar til å ta fatt på de utfordringer som ligger foran deg de kommende månedene.

Yngve Omenås