Fagerlia VGS > Elevtjenester > Elevtjenesten > Rådgivere > Tips fra rådgiverne > ANSA nyhetsbrev for januar 2021

ANSA nyhetsbrev for januar 2021

Hei og godt nytt år! Her kommer ANSAs nyhetsbrev for januar 2021

Ta Utdanning er godt i gang

Årets studiemesse er digital og ANSA deltar alle seks ukene. Tips gjerne elevene om ANSAs webinar  «Alt du trenger å vite om studier i utlandet», som ligger tilgjengelig på standen.

Elever som deltar på messa vil kunne snakke med ANSAs veiledere, både på video og chat.

Det er gratis å delta på messa, påmelding og mer informasjon via Ta Utdanning sine nettsider

ANSA har lagt ut webinarer frem til sommeren

Nærmere 50 nye webinarer er lagt ut; mange forskjellige temaer.

Hovedmålgruppe er alle som er interessert i informasjon om studier i utlandet, rådgivere er også velkomne til å delta.

Oversikt og påmelding fra våre sider

Viktig informasjon for dem som skal søke seg til Danmark

Et krav for veldig mange av dem som skal søke seg inn i Danmark er Engelsk B. Dette tilsvarer faget Internasjonal engelsk fra vg2 i Norge.

Til nå har de fleste læresteder godtatt at man tok Toefl-test dersom man manglet Internasjonal engelsk, men nå er dette i endring.

Vi har til nå fått bekreftet at verken Universitetet i København, Syddansk Universitet, Via University College eller UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense godtar Toefl for Engelsk B.

Elever som skal søke til disse lærestedene må dermed melde seg opp som privatist før 1.februar og ta faget Internasjonal Engelsk (SPR3008).

Vi anbefaler også at alle dobbeltsjekker med lærestedet man skal søke seg inn på om hvilke krav som gjelder.

Mer om studier i Danmark www.ansa.no/danmark

Med vennlig hilsen,

Lena Dammen