Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fagerlia VGS > Elevtjenester > Elevtjenesten > Rådgivere > Tips fra rådgiverne

ANSAs nyhetsbrev for april

Søknadsfrist i Sverige er 15. april

Som i Norge så nærmer søknadsfristen i Sverige seg. Man søker på studier der via søknadsportalen Antagning.se For å finne studier bruker man søkemotoren Studera.nu. Du finner instruksjonsvideoer for hvordan søke studier i Sverige og hvordan finne karaktersnitt på vår nettside: Studier i Sverige. Vi håper du kan ha nytte av det når du veileder elever som ønsker seg til Sverige.

Onsdag 12. april kl. 14.30 - 15.30 holder vi webinar for elever som ønsker informasjon om studier i Sverige. Påmelding her.

Les meir

Karriereveiledning 2018-2019

Etter vgs - ka(rriere) da?

Presentasjon fra info om høyere utdanning

Les meir

ANSA informasjonssenters nyhetsbrev for november

Vedlagt finner du ANSA sitt nyhetsbrev med frister og påmeldinger.

 

Les meir

«Det finnes alltid en veg til riktig løp»

Sunnmørsposten 02.02.18 - tema Utdanning:

Les meir

Studere i utlandet?

Avgangselever som vurderer å studere i utlandet, finner viktig informasjon om søknadsfrister og mye annen nyttig informasjon på ANSA's hjemmeside:http://bit.ly/2eCbIQz

Les meir

Nytt fra ANSA: Webinar, temakvelder, søknadsfrister i utlandet m.m..

Har du fått med deg at vi nå streamer alle ANSAs temakvelder via internett? Det vil dermed være mulig for alle i vårt langstrakte land å følge med på våre sendinger fra sofakroken hjemme. Sendingene blir også lagret og lagt ut på våre nettsider slik at alle kan ta en titt når de måtte ønske. 

Les meir

ANSA Informasjonssenters nyhetsbrev for august

Her på informasjonssenteret har vi nå satt fokus på USA siden det er mye elevene må ordne før de skal søke på studier ved amerikanske læresteder. De beste amerikanske universitetene har søknadsfrister allerede i perioden november - januar for oppstart høst 2019. De mindre prestisjefylte skolene kan ofte ha senere frist eller rullerende opptak.   

Les meir