Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter > Matematikk 1T for ungdomsskoleelever skoleåret 2017 - 2018

Ivar Karsten Lerstad Ivar Karsten Lerstad
Avdelingsleder Realfag

Matematikk 1T for ungdomsskoleelever skoleåret 2017 - 2018

Fagerlia vgs’ tilbud er unikt. Som en av de få skolene i landet med dette tilbudet, får ungdomsskoleelevene gå i en egen klasse der undervisning, tempo og timeplan er tilpasset ungdomsskolene og elvene så langt det lar seg gjøre.
I alt startet 45 elever fra ni ungdomsskoler på 1T-tilbudet høsten 2016. Nesten 30 gjenopførte hele matematikkurset og oppnådde imponerende godt resultat. 70% fikk karakteren 5 eller 6. Fantastisk!

1T-tilbudet svært verdifullt, elevene får en god innføring i teoretisk matematikk og dette letter overgangen fra ungdomsskolen til matematikk i Vg1.

Undervisningen neste år er også planlagt tirsdager rett etter skoletid og torsdager om morgenen på Fagerlia videregående skole. I tillegg er det 4 fagdager (fredager) i løpet av skoleåret. Disse fredagene fordeles over hele skoleåret.

Les mer om tilbudet i vedlagt dokument.

Informasjonsmøte for foresatte og interesserte ungdomsskoleelever på Fagerlia videregående skole torsdag 24. august kl. 18:00. Orienteringsmøtet er i auditorium B, rom B328.