Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Resultat fra første runde i realfagsolympiadene

Resultatene fra første runde i realfagsolympiadene er kommet, og Fagerlia tok en "grand slam" med fylkesmestere i kjemi (Henrik Tidemann Kaarbø), i fysikk (Elias Klakken Angelsen), i informatikk (Torstein Vik), og i matematikk (Magnus Hellebust Haaland). Disse fire og en rekke andre går videre til runde 2 og vi ønsker dem lykke til videre i konkurransene!​

Hvem blir statsminister på Fagerlia?

Avsløring i Aulaen tirsdag 12. desember kl. 11:45.

2ST2 på utveksling til Magdeburg

Vi har fått en billedhilsen fra skoleturen til Magdeburg for Internasjonal klasse 2ST2.

Skoleluer:

På Magdeburg kulturhistoriske museum kan man blant annet se de gamle skoleluene til de forskjellige skolene i byen. De gule øverst er fra Bismarkskolen og den oransje nede er fra Victoriaskolen. Disse tidligere gutte- og jenteskolene utgjør nå sammen Hegelgymnasium.

Elevundersøkelsen H2017 - 78% har svart pr. 11.12.17

Åtte klasser har nå 100% gjennomføring - FLOTT INNSATS! Frist for gjennomføring: 19. desember!

Skolen har som mål å oppnå minst 90% gjennomføring på Elevundersøkelsen i år. Denne undersøkelsen gir viktige tilbakemeldinger på læringsarbeidet og skolemiljøet og det er viktig for oss å ha valide resultater når vi vurderer dem. Tilbakemeldingene i Elevundersøkelsen blir brukt i ulike skolestatistikker, i skolens styrende organer, i årsmeldinga og selvsagt i klasserommene der lærerne går gjennom resultatene sammen med elevene.

Nå er det tid for å gjennomføre Elevundersøkelsen. En lenke med innlogging til elevundersøkelsen er nå sendt på e-post til alle elever med post@conexus.no som avsender.

Undersøkelsen skal gjennomføres innen tirsdag 19. desember.

Uke 50 - rydding av kantine, bibliotek, mediatek og uteområde

2BU1 og 2BU2 har ansvar for rydding i uke 50. Kontaktlærere: Kjell Arne Standal / Anne-Grethe Tusvik Molvær

NB! Ikke glem at det må ryddes på bibliotek og mediatek mot slutten av matpausen/etter matpausen, 1 elev må ta en runde dit opp hver dag i ryddeuka - TIRSDAGEN hadde det vært fint om dette kunne gjøres mot slutten av 5. timen.

NB! Egen liste for rydding av blokk C

Uke 50 og 51: 1MR/1MD - Kontaktlærere: Rune Sæter /Berit Holstad

Skissa av «nye» Fagerlia er nå klar

Skolebygg på Fagerlia blir billigere enn forventa(pluss) http://dlvr.it/Q4xJBG.

Kilde: Sunnmørsposten 8.12.17

Samfunnsøkonomigjengen i 1ST3 har fagdag hos Sparebanken Møre

"Til nå har vi fått gode foredrag om pengepolitikk, innovasjon og digitalisering. Nå spiser vi lunsj og etterpå ser vi frem til å få hospitere i ulike fagområder i banken"  Hilsen 1ST3

Den kjekkeste julefesten

Elever fra Vg1 Helse og oppvekst arrangerer julefest for eldre på Klipra. Sunnmørsposten fredag 08.12.17

(Klikk på bildet for stor størrelse)

Prosjekt: Livsglede for eldre.

Blokkskjema for val av programfag skuleåret 2017-2018

Blokkskjema skoleåret 2017-2018 er publisert. Versjon 07.12.17 finner du her:

Ha en fortsatt fin dag!

Henrik til kjemidager i Stockholm

Vi vil gratulere Henrik Tidemann Kaarbø fra klasse 3ST3 som er blitt trukket ut blant de 50 beste deltagerne i 1. runde av kjemiolympiaden til å delta på Berzeliusdagarna i Sverige i slutten av januar. Han skal delta på et 2 dagers arrangement med foredrag og andre aktiviteter. Henrik er 1 av 4 elever, i Norge, som er trukket ut til å delta på disse dagene.